Eniva Öst AB

Box 735, 601 16 Norrköping

 

 
 
 

Om företaget
ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. ENIVA Isolerproffs har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden ”Behörig Lösull” och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier. Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har regionkontor i Göteborg, Landskrona och Norrköping.

Vill du ha sänkta uppvärmningskostnader och bättre miljö i din Bostadsrättsförening?
Tilläggsisolering på vinden är lösningen och samtidigt er bästa investering för framtiden. En investering som betalar tillbaka sig i form av sänkta uppvärmningskostnader. Den ger också ökad komfort under årets mest intensiva perioder, svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern.

Entreprenaden är snabb och bekymmersfri. Våra isolerproffs blåser upp lösull på vinden utan spill, buller och ingrepp i huset. Ni slipper nedsmutsning och åverkan runt fastigheten. 

Kontakta oss så kommer vi ut till er och gör en kostnadsfri besiktning med besparingskalkyl.

 

Våra tjänster/produkter:

 
 
 
 

Referenser:

HSB Lambohov 1 i Linköping (2019)
Yta att isolera: 5275 m2
Befintlig isoleringstjocklek: 20 cm
Isolerings tjocklek att installera: 30 cm
Mängd: 1583 m3
Snickerier:
Landgång breddas 10cm + sargar 200 löpmeter
Montage av vindavledare:  200 lpm
Sarg runt renslucka: 285 st
Etableringar: 10 st

 
År Omsättning Rörelseresultat Antal anställda
2018 18461 1239 12