ENIVA Syd AB

Andra tvärgatan 49, 261 35 Landskrona

 


 
 
 

Om företaget
ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. ENIVA Isolerproffs har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden ”Behörig Lösull” och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier. Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har regionkontor i Göteborg, Landskrona och Norrköping.

Vill du ha sänkta uppvärmningskostnader och bättre miljö i din Bostadsrättsförening?
Tilläggsisolering på vinden är lösningen och samtidigt er bästa investering för framtiden. En investering som betalar tillbaka sig i form av sänkta uppvärmningskostnader. Den ger också ökad komfort under årets mest intensiva perioder, svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern.

Entreprenaden är snabb och bekymmersfri. Våra isolerproffs blåser upp lösull på vinden utan spill, buller och ingrepp i huset. Ni slipper nedsmutsning och åverkan runt fastigheten. 

Kontakta oss så kommer vi ut till er och gör en kostnadsfri besiktning med besparingskalkyl.

 

Våra tjänster/produkter:

 
 
 
 

Referenser:

HSB Brf Annetorp (2020)
Uppdrag: Yta att tilläggsisolera: 1 590 m2
Befintlig isoleringstjocklek: 200 mm
Isoleringtjocklek efter tilläggsisolering: 450 mm
Återbetalningstid: Ca 6,5 år
Snickerier
Bygge av landgång
Installation av vindavledare
Bygge av sarg runt renslucka

 

 

 
ÅrOmsättningRörelseresultatAntal anställda
202027272-812