PWS Nordic AB

Hässelholmsvägen 10, 284 34 Perstorp

 


 
 
 

PWS – UTVECKLAR FRAMTIDENS AVFALLSSYSTEM PWS har en ledande position på den nordiska marknaden med produkter och tjänster för rationell avfallshantering och källsortering. PWS började tillverka avfallskärl 1984. Ständiga förbättringar och produktutveckling i nära samarbete med våra kunder har bidragit till några av våra mest framgångsrika system. Som svenskt bolag är vi på PWS väl insatta i vad som krävs för att få en effektiv avfallshantering med produkter som är anpassade för det nordiska klimatet och nordiska förhållanden. Vi har utvecklat våra produkter för att kunna beställas i standardutförande och sedan enkelt kompletteras för ännu mer effektiva system. Vår ambition är att ständigt utveckla och förbättra PWS-produkterna, för att kunna möta framtiden och kraven på effektiv källsortering med allt fler fraktioner och ökad återvinning.

 

Våra tjänster/produkter:

PWS utvecklar & säljer produkter för rationell avfallshantering. Vi har ett brett utbud, där funktionalitet, ergonomi och effektivitet är centralt: - Quattro Select har, med plats för många fraktioner på liten yta, revolutionerat den hushållsnära källsorteringen. - För flerfamiljshus finns praktiska och ekonomiskt fördelaktiga underjordsystem, som kan ta emot stora mängder avfall på ett yteffektivt sätt.  - Papperskorgarna för offentlig miljö finns i en mängd olika utföranden, för att kunna smälta in i olika stadsbilder. - Möbler för källsortering blir en funktionell & snygg del av inredningen & löser smidigt källsorteringen av avfallet på skolor, flygplatser och företag.  - Farligt avfall måste hanteras på ett säkert sätt och förvaras i korrekt. PWS har vad som krävs för att säkra hanteringen av farligt avfall.

 
 
 
 

Referenser:

Kund/beställare: BRF Solgläntan KSRR i Kalmar använder PWS underjordssystem UWS Kund/beställare: BRF Malmöhus använder UWS, underjordssystem för sortering av olika fraktioner. UWS & minicollector i Växjö

 
ÅrOmsättningRörelseresultatAntal anställda
202155246713355525