Interesta AB

FORDONSVÄGEN 17 6TR, 553 02 Jönköping

 


 
 
 

Interesta – Ombildningskonsult och fastighetsekonomisk expert

Interesta är en ombildningskonsult som hjälper fastighetsägare och hyresgäster vid ombildning till bostadsrätt. Genom att anlita Interesta får man en helhetslösning vid en bostadsrättsombildning. När man ombildar till bostadsrätt så är det en process som består av många olika steg där det lönar sig att ha en kunnig expert som håller i hela processen. Det är där vi kommer in. Genom att anlita Interesta får du en trygg, smidig och transparent ombildning med kunniga och erfarna ombildningskonsulter. Vi tar hand om precis allt som berör ombildningsprocessen.

Vi erbjuder andra fastighetsekonomiska tjänster som ränteupphandlingar där vi hjälper bostadsrättsföreningar och förvaltare till bästa möjliga lånevillkor genom finansiella upphandlingar. Eftersom vi också med finansiella policies, upprättande av ekonomiska planer och intygsgivning vid ombildningar. Det innebär att vi har en gedigen erfarenhet och kunskap om fastighetsmarknaden utifrån banken och kundens perspektiv.
Vi är godkända intygsgivare av Boverket och är registrerade hos Bolagsverket (559080-4034) samt är moms- och F-skattregistrerade hos Skatteverket.

- Vanliga frågor

- Ladda ner vår ombildningsguide 

 

Välkomna med alla dina frågor och funderingar! 

 
 
 
 

Interesta AB

FORDONSVÄGEN 17 6TR, 553 02 Jönköping

 
 
 
 

Referenser:

Här hittar ni referensobjekt
& nyheter:

 
ÅrOmsättningRörelseresultatAntal anställda
202040937962
 
 

Interesta AB

FORDONSVÄGEN 17 6TR, 553 02 Jönköping