Smålands Måleri AB

INGELUNDSVÄGEN 16, 331 40 Värnamo

 

 
 
 

På Smålands Måleri AB utför vi målningsarbeten för privatpersoner och för byggbranschen i södra Sverige

2014 slogs Finnanders Måleri, Värnamo, Bertil Nilsson Måleri och Ljungbergs Måleri, Ljungby, samman och bildade Smålands måleri AB. De tre företagen har tillsammans varit verksamma över 300 år.  Vi har en lång och bred erfarenhet av både stora och små målningsuppdrag. Vi målar, renoverar och tapetserar för alla och för oss spelar det ingen roll om du är företagskund eller privatkund.

Totalt är vi ca 40 anställda, varav fyra tjänstemän och övriga är målare. Vi finns idag framförallt i västra Småland med tyngdpunkten i Ljungby och Värnamo. Målsättning är att vara 50 målare under högsäsongen.

Bland kunderna finns privatpersoner, bygg- och fastighetsbolag, offentliga beställare som landsting/region och kommuner, samt andra företag och konsumenter. 

Våra kontor
Företaget har två fasta arbetsställen; ett i Ljungby med kontor och verkstad. Här finns totalt cirka 20 anställda varav två arbetsledare. I Värnamo finns också kontor och verkstad. Här är vi totalt cirka 20 anställda, varav en arbetsledare, en ekonomiansvarig och knappt 20 målare. 

Våra tjänster/produkter:


Vi målar, renoverar och tapetserar för alla och för oss spelar det ingen roll om du är företagskund eller privatkund!

Välkomna till Smålands Måleri AB

 
 
 

Smålands Måleri AB

INGELUNDSVÄGEN 16, 331 40 Värnamo

 
Telefon: 0370-131 97
 
 
 

Referenser:

Här hittar ni våra referenser! 
Klicka HÄR

 

Samarbetspartners:

 
 
 

Smålands Måleri AB

INGELUNDSVÄGEN 16, 331 40 Värnamo

 
Telefon: 0370-131 97