Totalhus i Sverige AB

Box 3025, 757 55 Uppsala

 


 
 
 

Inget projekt är för stort eller litet för oss
Totalhus är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen. Vår vision är simpel, lite finare – mycket friare.

Vi går långt tillbaka i tiden....
Det började under 1950-talet då Ingemar Björkholm drog på sig snickarbyxorna på Bolandsskolans byggprogram. Denna kunskap har sedan dess ärvts i generationer, till sönerna i familjen men också barnbarnen.
Niklas historia börjar 1986, då var han 19 år gammal och ivrig på att få börja arbeta. Plattsättning i badrum var bland det första han specialiserade sig inom. Niklas har genom åren samlat på sig bred kompetens och kunskap inom bygg. Det stora intresset har alltid funnits där och finns fortfarande idag med samma passion. Han är aktiv snickare och projektledare på Totalhus.  
Joakim, specialiserade sig 1988, endast 19 år gammal inom samma område, plattsättning. Han har med åren breddat sin kunskap inom bygg och jobbar idag som snickare på företaget.  
Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och underleverantörer. Yrkesarbetarna vi kontrakterar är specialiserade inom sina respektive områden. Totalhus strävar efter att du som kund alltid ska bli nöjd, därför vill vi leverera det bästa av byggbranschen. 

Välkommen till Totalhus!

 
 
 
 
 

Referenser: 
ÅrOmsättningRörelseresultatAntal anställda
202023431642