Seniorproffsen Viva Voce AB

FARLEDSGATAN 5, 722 10 Västerås

 


 
 
 

Erfarenhet ger dig mer
SeniorProffsen hjälper dig med olika tjänster inom en rad olika områden. SeniorProffsen är ett lokalt Västeråsbaserat konsult- och serviceföretag med medarbetare som är lite äldre och som alla står upp för omtanke, kvalitet och pålitlighet. Ta del av seniorernas kunskaper, erfarenheter, arbetslust och glädje – det tjänar du på!

Bostadsrätts- och samfällighetsföreningar
SeniorProffsen arbetar med flera olika föreningar med renoveringsprojekt och löpande underhåll. Vi har bland annat utfört tjänster åt föreningar i City, Irsta, Vasastaden, på Bäckby, Rönnby, Klockartorpet, Bjurhovda, Gryta, Haga m fl.

Fastighetsskötsel
SeniorProffsen har flera duktiga fastighetsskötare som kan ta hand om dina eller din förenings/samfällighets fastigheter på bästa sätt – med ansvar, engagemang och omtanke. Och givetvis också en massa kunskap och erfarenhet. Våra fastighetsskötare jobbar gärna självständigt några timmar på din fastighet i veckan, de flänger inte omkring mellan olika uppdragsgivare för att få ihop 8 timmars arbetsdagar. SeniorProffsen har också goda hantverksresurser och kan hjälpa dig med reparationer och renoveringar, målning, tapeter, kök, el och VVS. Samt städningar, fönsterputs, administration med mera.

Städning
SeniorProffsen kan städa era gemensamma ytor som trappor och gemensamhetslokaler. Vi utför även flyttstädning och fönsterputsning.

Hantverk
SeniorProffsens händiga och ansvarsfulla hantverkare hjälper er med renoveringar, reparationer, om- och tillbyggnationer. Vi kan måla väggar, fönster och tak, tapetsera, lägga, slipa och lacka golv, sätta lister, kakel, montera kök, altaner, ja det mesta inom hantverksarbeten. 

 
 
 
 

Seniorproffsen Viva Voce AB

FARLEDSGATAN 5, 722 10 Västerås

 
Telefon: 021-132 139
 
 
 
 
ÅrOmsättningRörelseresultatAntal anställda
20196106-1611
 
 

Seniorproffsen Viva Voce AB

FARLEDSGATAN 5, 722 10 Västerås

 
Telefon: 021-132 139