SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Västgötagatan 5, 118 27 Stockholm

 


 
 
 

Specialist på förvaltning av bostadsrätt

SBC står för Sveriges BostadsrättsCentrum. Vi är noterade på NGM-börsen och har sedan starten 1921 brunnit för att hjälpa bostadsrättsföreningar att få ut så mycket som möjligt av sitt arbete – så att fastigheten kan öka i värde och de boende trivas. Under åren har vi blivit experter på allt ifrån stambyten till stadgeändringar och flerårsbudgetar. För ska både fastigheten och ekonomin må bra, då måste man ha koll på helheten. Och tänka långsiktigt. Vi vill bidra till ett bekymmersfritt styrelsearbete och boende genom en effektiv och proaktiv förvaltning. Både inom ekonomi, teknik och juridik.

Vår affärsidé är enkel, "SBC är bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens servicepartner för aktiv och hållbar förvaltning." Vår vision är att skapa livskvalitet genom hållbar fastighetsförvaltning.

Med fler än 300 medarbetare, fem kontor över hela landet och nästan 100 års erfarenhet kan vi skräddarsy med extrem noggrannhet. Eller ta fram helt nya lösningar! Visste du till exempel att du kan bli proffs på styrelsearbete med vår certifieringskurs? Ca. 4000 bostadsrättföreningar anlitar oss idag. Vad behöver din brf? En stämmoordförande eller en heltäckande genomgång av föreningens ekonomi, underhållsplan och flerårsbudget? På SBC anpassar vi hjälpen efter just din bostadsrättsförening. Välkommen till en bostadsrättsförvaltare som vill och kan lite mer.
Hitta ditt SBC - kontor här! 

SBCs kundtjänst har öppet alla vardagar 07-21 för att svara på frågor från styrelsen, medlemmar, hyresgäster, mäklare och andra intressenter. Kundportalen Vår Brf stänger aldrig för styrelsen och medlemmar vilket innebär att den är tillgänglig oberoende av tid och rum så att ni kan arbeta med föreningen varifrån som helst och när som helst.

Enkelt att byta till SBC!
Att byta förvaltare kan kännas krångligt och förknippat med mycket arbete. Men att byta till SBC är enkelt. Kom bara ihåg att säga upp avtalet hos er nuvarande förvaltare i tid.
Intresserad av förvaltning hos SBC?
Fyll i en offertförfrågan här och skicka till oss så kommer er förening snart att bli kontaktade av en representant från SBC

Välkommen till en bostadsrättsförvaltare som vill och kan lite mer!

 

Våra tjänster/produkter:

Mer information om våra tjänster hittar du här 
 
 
 

Referenser:

"SBC har låst upp mer fritid för mig och andra i styrelsen genom att ta hand om allt.."
Yngve Svensson

"Helt klart det bästa systemet jag har jobbat med, allt är så enkelt och självförklarande.."
Johan Testsson

 

 

Samarbetspartners:


 
ÅrOmsättningRörelseresultatAntal anställda
201943727951330233