AB Helsinge Elhandel

Box 82, 828 22 Edsbyn

 


 
 
 

Ett riktigt lokalt elbolag i södra Hälsingland – det är vi det. Vi både finns i Hälsingland och hämtar den el som vi säljer företrädesvis från Hälsingland. Hos oss kan du köpa el som utvunnits ur biobränsle och vattenkraft i Ovanåkers och Bollnäs kommuner. Elen som vi säljer utgår från de resurser som redan finns nära oss i form av vattenkraft – VattenEl – och Bollnäs Energis ångturbin vid Säverstaverket – SopEl. När vattenkraften som vi köper lokalt inte räcker till, så handlar vi Vatten-El från andra svenska älvar. Även den elen är ursprungsmärkt för att du ska kunna se var den producerats.

 

Våra tjänster/produkter:

- Vatten-El Vår Vatten-El är producerad i Voxnan i södra Hälsingland. Vatten-Elen består till 100 % av vattenkraftsproducerad elenergi. Ursprungsmärkt Vatten-El Vår egen Vatten-El är ursprungsmärkt, d v s du kan spåra var kraften inhämtats. Om kraften från södra Hälsingland inte räcker till När vattenkraften som vi köper lokalt inte räcker till, så handlar vi kraft som kommer från andra svenska älvar. Även den elen som vi köper in är ursprungsmärkt. - Sop-El Hos oss väljer du inte bara typ av elavtal. Du väljer även vilken energikälla som du vill hämta din el från. Vår Sop-El kommer från värmeverket i Bollnäs. Säverstaverket i Bollnäs producerar – förutom fjärrvärme – även el genom sin panna och ångturbin. Detta kallas kraftvärme och var fjärde kilowatt som produceras i den pannan ska gå till el – alltså 25 % – medan resten går till fjärrvärme. - Laddboxar En trygg och säker laddning får du med en laddbox. På vår hemsida hittar du inom kort mer information om laddboxar för trygg och säker laddning. Det finns allt från lite enklare ”hemma-laddboxar” till mer avancerade med betaltjänster och förbrukningsstatistik vilket passar bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.Slå oss en signal för att få veta mer, tel 0271-274 50.

 
 
 

AB Helsinge Elhandel

Box 82, 828 22 Edsbyn

 
Telefon: 027127450
 
 
 

Referenser:

Lillhöjens Lantbruk köper Vatten-El från en Lokal elleverantör - Att välja Helsinge Elhandel och 100% Vatten-El har för oss varit ett enkelt val. Ett lokalt elhandelsbolag med förnyelsebar el som produceras på hemmaplan i Voxnan känns som en självklarhet för oss. En stor fördel är även den personliga kontakten där vi får ett snabbt och professionellt bemötande. Vi har varit kund under hela vår verksamhetstid och kommer fortsätta med det framöver! -Vi uppskattar lokalproducerat, förnybart och enkelhet. Korta fakta om Lillhöjens Lantbruk i Ovanåker. Mattias har drivit jordbruket tillsammans med sin sambo Stina sedan 2006. De har 6 årsanställda på gården som innefattar ca. 600 djur varav ca. 250 mjölkkor.

 

Samarbetspartners:

 
År Omsättning Rörelseresultat Antal anställda
2018 35535 400 2
 
 

AB Helsinge Elhandel

Box 82, 828 22 Edsbyn

 
Telefon: 027127450