NEWEL AB

Box 1147, 141 24 Huddinge

 

 
 
 

NEWEL AB är ett svenskt bolag specialiserat på projektering och installation av smarta och miljöfrämjande elsystem som fungerar både i dagens och morgondagens miljöer. Vår passion är elteknik i absolut framkant som bidrar till en grönare planet och förenklar vardagen genom smart funktionalitet. NEWEL är ett nytänkande företag och strävar efter att tillhandahålla specialistkunskap och är måna om att vara en lyhörd, informativ, smidig och trygg leverantör!

VÅRA LÖSNINGAR
NEWEL utformar framtidssäkra och för kundens behov anpassade lösningar oavsett om objektet är nybyggt eller är av äldre standard. Lösningarna erbjuder också reglering, bevakning, kontroll och flexibilitet för att integrera nya komponenter allt eftersom tekniken utvecklas.

KUNDER OCH VERKSAMHETSOMRÅDE
Våra kunder är bland andra bostadsrättföreningar, samfälligheter, köpcenter, kontor, företag och vi har en avdelning även för privatkunder. Sedan 2016 har installerat över 1300 laddstationer, ett flertal LED-installationer i större skala, förnyat och effektiviserat elsystemet i många fastigheter. Vi är verksamma i hela Storstockholm och kan ordna installation även i närområden.

ÖVRIGA TJÄNSTER
Via vårt systerbolag, SKYDD Säkerhetsteknik, kan vi också erbjuda installation av säkerhetssytem.

MEDLEMSKAP OCH SAMARBETSPARTNERS
NEWEL är medlem hos Installatörsföretagen och Elsäkerhetsverket. Vi samarbetar med bl.a. SEOM, Rexel, Charge Amps, Energi och Klimatrådgivningen, Ferroamp, Fortum, Elbil2020, ElectriCity, Warmup, Marknadsrespons AB

 
 
 
 
 

Referenser:

NEWEL Teamet är mycket omtyckt av våra kunder! Läs om några av våra färdigställda projekt.

 

Samarbetspartners:
 

 
År Omsättning Rörelseresultat Antal anställda
2018 11053 897 5