HSB MälarDalarna

Box 307, 721 07 Västerås

 

 
 
 

Vi är HSB
Sedan 1923 har vi utvecklat boendet för dig. HSBs förvaltningstjänster erbjuds till alla bostadsrättsföreningar och övriga fastighetsägare. Vi är Sveriges mest erfarna förvaltare, som med lokal närvaro och en stark digital förmåga kan hjälpa er i förvaltningens alla delar, ge er värdefull avlastning och öka stabiliteten i ert fastighetsägande.

Så här fungerar HSB
HSB är Sveriges största bostadskooperation med 670 000 medlemmar, 4 000 bostadsrättsföreningar och totalt en miljon boende. Vi erbjuder nationell styrka och lokal närvaro genom våra 26 regionala HSB-föreningar. HSB MälarDalarna har verksamhet i Dalarnas, Västmanlands och Örebro län. Vi förenklar vardagen för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsbolag och offentlig sektor med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.

Detta får din bostadsrättsförening som medlem i HSB
- HSB-ledamot
- Juridisk rådgivning
- Erbjudanden & samarbetsavtal
- Utbildningar och stöd
- Påverka
- Trygghet

Värdeskapande och hållbara tjänster för alla
Oavsett storleken på er fastighet och era behov har HSB förmågan att avlasta och stärka er. Vår förmåga grundas inte i en magisk formel utan är ett resultat av 100 års förvaltning för miljontals svenskar. HSB MälarDalarnas förvaltning präglas av bekymmersfrihet, gemenskap och trygghet. Med regionkontor i Örebro, Västerås och Borlänge samt tolv lokalkontor finns vi alltid nära och förstår era lokala förutsättningar, vilket är grunden för ett långsiktigt samarbete. Från HSB kan kompetens handplockas till varje del av er verksamhet så att ni når era mål. Vi ger er det stöd ni behöver oavsett om ni behöver hjälp med att effektivisera styrelsearbetet, ekonomisk förvaltning, bygga en långsiktigt hållbar förening eller energioptimera. Tillsammans skapar vi en förening och fastighet redo för idag och framtiden.

Fastighetsförvaltning för dig, läs mer här!

 
 
 
 

Referenser:

Referenser hittar du här!Läs mer om oss i vår broschyr här: