ENIVA Isolerproffs Väst AB

Kårebogatan 10, 418 78 Göteborg

 

 
 
 

Om företaget
ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. ENIVA Isolerproffs har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden ”Behörig Lösull” och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier. Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har regionkontor i Göteborg, Landskrona och Norrköping.

Vill du ha sänkta uppvärmningskostnader och bättre miljö i din Bostadsrättsförening?
Tilläggsisolering på vinden är lösningen och samtidigt er bästa investering för framtiden. En investering som betalar tillbaka sig i form av sänkta uppvärmningskostnader. Den ger också ökad komfort under årets mest intensiva perioder, svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern.

Entreprenaden är snabb och bekymmersfri. Våra isolerproffs blåser upp lösull på vinden utan spill, buller och ingrepp i huset. Ni slipper nedsmutsning och åverkan runt fastigheten. 

Kontakta oss så kommer vi ut till er och gör en kostnadsfri besiktning med besparingskalkyl.

 

Våra tjänster/produkter:

 
 
 

ENIVA Isolerproffs Väst AB

Kårebogatan 10, 418 78 Göteborg

 
 
 
 

Referenser:

HSB BRF Stenhuggeriet i Halmstad
Uppdrag: Tilläggsisolering 200mm & 150 löpmeter 
landgångsbygge på 660mm bredd. Även bygge av 
sarg runt samtliga uppstigningsluckor

HSB BRF Våxnäs i Karlstad 
Uppdrag: Tilläggsisolering 250mm, 5580m2 yta & 
landgångsbygge 500 löpmeter. Även sarg runt landgång 
1000lpm, takfotsluftning 250 löpmeter & sarg runt 
samtliga rensluckor

 

 
År Omsättning Rörelseresultat Antal anställda
2018 103775 -1475 47
 
 

ENIVA Isolerproffs Väst AB

Kårebogatan 10, 418 78 Göteborg